Miranda Geysen

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Miranda Geysens

 

Instructeurs 2005

 

'IHF'

 

Miranda en veiligheid zijn een begrip, liefdevol draagt zij haar bevindingen over aan haar leerlingen en medestudenten. Zij kan situatie naar realiteit inschatten en draagt de meeste effectieve oplossingen aan.

 

De Integrated Rijkunst is steeds meer en meer deelgeworden van Miranda's rijstijl, zij kan alle begrippen naar wens integreren wat resulteert in haar capaciteit om gelijk welk paard te kunnen berijden op een aangename en trainings-waardevolle manier.

 

Verzorging van paarden is goed uitbesteed aan Miranda, dankzij haar meer dan matige kennis van natuurgeneeskunde kunnen paarden op haar volledige steun en begrip rekenen zowel op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

 

Als Instructeur kan Miranda zich voortreffelijk aanpassen aan het niveau van haar leerling/paard, ook al is zij veel eisend voor zichzelf toch is zij geduldig en begripvol met anderen. Dankzij haar persoonlijke ervaring kunnen studenten rekenen op haar mentale en emotionele steun.

 

Miranda is een bijzonder gevoelig mens en is dan ook voorzichtig in haar omgang met anderen, zij overweegt voordat zij communiceert waardoor wel overwogen gesprekken gevoerd worden. Haar stemvolume geeft ruimte tot groei zodat haar communicatie met grotere groepen kan ontwikkelen.

 

De erecode van de Integrated Instructeur wordt op professionele wijze door Miranda vertegenwoordigd, doordat zij een positieve groei doormaakt met zichzelf staat zij garant voor een positieve begeleiding van anderen.

 

 

'

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com