Patricia Molenaar

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Patricia Molenaar

 

Instructeurs 2008

 

'IHF'

 

 

Met een humoristische preciesheid kan Patricia de veiligheid van haar ruiters en paarden vrijwaren, de mens wordt dan ook voordurend onderwezen en onprettige situaties worden zodoende voorkomen.

 

Patricia bezit een diepe bron aan rijkunstige kennis die zij ontwikkelde gedurende vele actieve jaren tijdens het bestuderen en onderwijzen van haar alom vergaarde kennis. Haar drang naar meer kennis is onuitputbaar en werkt aanstekelijk bij haar leerlingen.

 

Dankzij haar lange carriƩre in de paardenwereld heeft Patricia zich ontwikkeld tot een veel wetende paardenverzorgster, die haar dieren met liefde en begrip benadert. Zij kunnen dan ook rekenen op een paardvriendelijke aanpak tijdens het voldoen van hun emotionele, mentale en fysieke behoeften.

 

Patricia is de instructeur die met een glimlach en in alle bescheidenheid de kneepjes van het vak onderwijst. Zij deelt graag haar vreugde over de bereikte resultaten en kan begrip opbrengen voor de leerling die wat meer moeite heeft met het begrijpen van de leerstof of beperkt is door lichamelijke blokkade. Ook het paard met fysieke beperktheden is welkom bij Patricia.

 

Dankzij Patricia's onschuldige openheid en bescheidenheid is communiceren met haar een waar genoegen. Telkens weer verkeert zij in een begrijpende staat van ontspannen zekerheid en een grote mate van neutraliteit in het 'NU'wat een stimulerende en motiverende werking heeft in de omgang met haar.

 

Als mens kan Patricia haar neutralietei uitstekend bewaren wat haar professionaliteit ten goede komt. Zij kan iedereen om zich heen de ruimte geven tot eigen ontwikkeling en besluitvorming wat steeds garant staat voor een vredevolle sfeer en een veilig gevoel. Kortom het is aangenaam vertoeven in haar gezelschap en als collega is zij bijzonder motiverend en ondersteunend.

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com