Nicole Zoet-Oostermeyer

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Nicole Zoet-Oostermeyer

 

 

 

'Nicole Zoet-Oostermeyer

 

Nicole's persoonlijke kracht is haar capaciteit tot het overbrengen van het "Hoe", het "Waarom"en het "Wanneer"van het rijden naar de Ruiter en het Paard.

 

Zij werkt met ruiters van alle niveau's, van Vrije Tijd Ruiter tot Wereldkampioen. Alle disciplines zijn welkom van Dressuur en Springen tot Military van Free Style, Western tot Gaited. Het ras van het paard is onbelangrijk, omdat het dier als individu van belang is.

 

Haar klantenbestand is gelimiteerd tot diegenen die de moed hebben zich te realiseren dat het probleem zelden bij het paard ligt.

 

Nicole Zoet-Oostermeyer is een van de weinig hoogst gediplomeerde instructeurs van de befaamde Amerikaanse organisatie CHA - Certified Horsemanship Association. Zij is Master Instructor in alle Engelse en Western sportdisciplines, Rijden voor de Mindervaliden; lichamelijk en mentaal verstoorden, Lichte en Zware Mensport en certificeerd instructeur vanuit de ganse wereld voor deze organisatie.

 

Tevens is zij erkend jurylid voor "Open Horse Shows" in Amerika, bezit een Instructeurs Certificaat van Centered Riding, opgeleid volgens de Franse en Duitse Cavalarie principes. Is bijgeschoold door een van de befaamde Spaanse Rijschool Instructeurs in Amerika.

 

Nicole bezit een Belgisch universitair diploma voor Handelswetenschappen, talen en onderwijs, zij behaalde toelating tot het Belgisch conservatorium voor Muziekwetenschappen en is Moeder van twee zeer bijzondere dochters.

 

Powhatan in het Amerikaanse Virginia is het centrum van haar aardsewereld en zij komt tweemaal per jaar voor 6 weken naar Europa om haar culturele erfgoed op te waarderen en haar eigen paarden wijsheid te delen.

 

Een dag samenwerken met Nicole staat garant voor nieuwe Inzichten en Succes!

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com