Kim Scholten

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Kim Scholten

 

Instructeurs 2008

 

'IHF'

 

 

Kim is voorzichtig met zichzelf en dus ook met anderen en kan bijzonder goed relativeren.

 

Zekerheid geeft Kim kracht en moedigt haar aan om de veiligheid van haar paarden en leerlingen te vrijwaren.

 

De rijkunst van Kim bezit een subtiele gratie, zij luistert voordurend naar haar paarden tijdens het werk en respecteert hun persoonlijke grenzen. Als bewust ruiter tracht Kim steeds weer opnieuw de juiste gedachtegang te vinden om haar zo flexibele gewrichten binnen het vooropgestelde kader te houden.

 

Kim is een zorgzame paarden eigenaar en verzorger die haar kennis inzet om de paarden pony's een gezond en gebalanceerd bestaan te bieden.

 

Dankzij de deelname aan veel onderwijzende groepsprojecten heeft Kim zich kunnen ontwikkelen tot een productief instructeur, die effectief kan luisteren naar haar paarden en leerlingen en zo kan vermijden om de persoonlijke grenzen van individuen te overschrijden.

 

Kim is een bijzonder gevoelig mens en begrijpt maar al te goed dat positief communiceren van essentieel balng is voor aangename leermomenten. Zij is dan ook bijzonder sterk ontwikkeld in communicatieve omgangsvormen.

 

Kim bezit de potentie om bijzonder hoge resultaten te bereiken binnen het Integrated Horsemanship.

 

Als professional zal zij een goede voorbeeld rol vervullen voor haar leerlingen en collega's, zelfs wanneer Kim's emoties haar parten spelen dan vindt zij stees weer de balans in zichzelf om confrontaties te vermijden en met respect voor de emoties van anderen een werkbare oplossing te vinden.

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com