Ineke Vegers

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Ineke Vegers

 

Instructeurs 2005

 

'IHF'

 

Ineke is een pure ziel die mensen aanvaard zoals ze zijn.

 

Als moeder van vier kinderen heeft Ineke een instinct voor veiligheid ontwikkeld zonder al te veel regeles en voorwaarden te bedenken.

 

De rijkunst van Ineke berust volledig op gevoel, zij geniet van het paardrijden en wil dit ook met haar leerlingen delen. Technische kennis valt wel eens zwaar om te verwerken omdat Ineke zich te veel verdiept in het voelen maar als Ineke het eenmaal doorleeft heeft, dan kan zij het begrip ervan omzetten tot mooie rij-resultaten.

 

Op een berustende wijze onderzoekt Ineke de vele mogelijkheden om haar paarden een gezond en comfortabel bestaan aan te bieden.

 

Als instructeur kan Ineke bijzonder productief zijn in het zien van een onderwij of leer moment maar de verwoording van haar gedachten speelt haar nu en parten en schept ruimte tot groei. De beginnende vrije-tijds-ruiter geniet van een begripvolle instructeur met een gezond moederlijk zorgpatroon.

 

Ineke zit midden in een enorm groeiproces wat communicatie betreft waarin zij steeds verder doorgroeit.Het overbrengen van haar gedachten, intenties, doelen en bezorgdheden wordt steeds gemakkelijker.

 

Ineke heeft de neiging om op de achtergrond te verdwijnen waardoor haar collega's haar als minder belangrijk zouden kunnen ervaren. Uiteindelijk heeft Ineke als instructeur zoals ieder ander instructeur een bijzondere rol te vervullen en is zij uitermate geschikt om te werken met de meer terug getrokken types onder ons.

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com