Helen van Poederoijen

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Helen van Poederoijen

 

Instructeurs 2005

 

'IHF'

 

 

 

Als trainster van onbereden paarden en als moeder van een aktieve zoon heeft Helen haar gevoel voor veiligheid tot een maximum ontwikkeld. Zij staat ook steeds klaar om anderen te helpen met hun veiligheidsnormen en is een ware opvoedster hierin met respect voor de ander.

 

Hellen’s rijvaardigheid bewijst zichzelf in de resultaten die zij behaalt met het zadelmak maken van jonge paarden, hierin ligt voor haar een succesvolle toekomst. Zij kan de klassieke rijkunst succesvol integreren in het Western rijden wat een mooi geheel vormt.

 

De verzorging van paarden kan men veilig overlaten aan Hellen, zij kan een probleem van verschillende inzichten benaderen en heeft een goede basiskennis van natuurlijke geneeswijzen.

 

Dit schooljaar heeft Helen geleerd haar kennis over te brengen naar haar leerlingen met veel liefde en begrip, zij is creatief en is effectief met het beoordelen van situaties en kan kant en klare oplossingen aandragen.

 

Helen heeft bijzonder prettige normen in het communiceren met anderen, wel kunnen mensen haar overdonderen en haar zelf-twijfel stimuleren, wat absoluut overbodig is maar bevestiging heeft iedereen nodig en twijfelen kan gezond zijn.

 

Als professional is Hellen een voorbeeld voor anderen, zij is prompt kan zich makelijk aanpassen aan veranderde situaties, moeilijk tot zelfs indrukwekkende situaties en bewaard haar ‘cool’ in het oog van anderen en altijd naar de paarden toe.

 

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com