Dorien Zuidland

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Dorien Zuidland

 

Instructeurs 2008

 

'IHF'

 

 

Dorien heeft een instelling van ik wil eerst het ebwijs en dan neem ik het aan als waarheid.

 

Met moederlijke zorgzaamheid vergewist Dorien zichzelf ervan dat de veiligheid van haar paarden en leerlingen gevrijwaard is en blijft.

 

De rijkunst van Dorien is in een versnellingsproces beland waardoor zij enorme resultaten kan bereiken. Zij geniet hier duidelijk van en is gemotiveerd om stug verder te leren om zo een hoog rijniveau te behalen. Als ruiter is Dorien's geduld wel eens scherp afgemeten omdat het beïnvloed wordt door haar ongeloof. Bewustwording zorgt ervoor de Dorien beter gaat relativeren waardoor er meer ruimte ontstaat voor begrip.

 

Paarden en Pony's kunnen rekenen op een weloverwogen gezondheidszorg en Dorien zal dan ook zich volledig inzetten om haar dieren te voorzien in hun behoeften.

 

Dorien heeft zich ontwikkeld tot een resultaat gerichte instrcteur met een flexibele instelling. Leert een mooi resultaat en is bijzonder betrokken bij de ooruitgang an haar paarden en leerlingen.

 

Dorien heeft een enorme behoeft om kennis te beredeneren en te doorleven alvorens zij die kan aanaarden wat voor haar leerlingen een garantie geeft dat zij enkel haar eigen kennis en wijsheid zal onderwijzen. Dorien gunt al haar collega's een plekje in die grote paardenwereld omdat de evolutie can het paardrijden voor haar belangrijk is.

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com