Cis Groen

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Cis Groen

 

Instructeurs 2008

 

'IHF'

 

 

Cis heeft dankzij haar omgang met een groter publiek meer alertheid ontwikkeld wat veiligheid betreft in de omgang met meerdere paarden en toont leiderschap in het naleven van de veiligheids voorschriften en motiveert zo haar medestudenten en leerlingen.

 

Dit jaar heeft een werkelijke doorbraak gebracht in Cis haar Integrated rij-capaciteiten, zij is enorm geboeid door het hele fenomeen en heeft zich erop toegelegt haar ervaringen te delen met haar leerlingen.

 

Paarden kunnen rekenen op een gezonde verzorging bij Cis, zij is vaardig in het herkennen van gezondheidsproblemen en vindt gepaste oplossingen.

 

Als onderwijzer is Cis bijzonder inventief en kan goed de logica verbinden met het imaginaire> Cis kan verbanden leggen in een versneld tempo waardoor haar geduld en luistervermogen wel eens in het gedrang komen, maar zij weet deze situaties steeds op een positieve mannier in het reine te brengen.

 

Als er iemand is die zijn hart en ziel op haar gezicht draagt dan is het Cis wel, zij is ook krachtig in het verwoorden van haar gedachten wat produktief communiceren in de hand werkt.

 

Professionalisme staat hoog in het vaandel van Cis, zij is bereken- baar zet zich in met volle overtuiging en kan een goede besluitvorming neerzetten. Zij is bereidt ten alle tijden lessen te leren en weer vrolijk verder te gaan

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com