Persoonlijke lessen

Integrated Horsemanship Filosofie

The Integrity of the Horse

Persoonlijke Lessen

 

 

 

IHF-priveles is mogelijk op onze vaste locaties in België, Nederland en Amerika

 

In Nederland bij Team Buitengewoon in Hoevelaken staat de binnenmanege garant voor een goede bodem tijdens minder gunstige weersomstandigheden, er is tijdelijk stalling beschikbaar of het gebruik van een paddock met zandbodem - wel eigen hooi meebrengen.

 

In België bij Tir Nan Og Stables in Lommel bied deze gezellige stoeterij en Bed& Breakfast u een buitenpiste en loswerkring. Mogelijkheid tot stalling voor uw paard incl. hooi. En gebruik van paddock of weide.

 

IHF-privelessen kunnen hier genomen worden voor Integrated Rijden in gelijk welk discipline maar wel op eigen Paard.

 

Voor Integrated Vrij-Samen-Werken, Integrated Team-Behendigheid, Integrated Longeren, Integrated Lange Lijnen, Integrated Aan-de-hand-werken, Integrated Cavaletti werk zijn eventueel schoolpaarden beschikbaar.

 

Integrated Mennen is uiteraard ook met eigen Paard en uitrusting.

 

 

IHF-privel les op verplaatsing bedraagt € 65.- voor de gebruikelijke 45 minuten, er worden geen voorrijkosten berekend.

 

Indien minimaal 3 lessen besproken worden op dezelfde locatie dan verlaagt de deelname prijs naar € 60.-

 

IHF-semi-priveles met max. 2 deelnemers, de kosten op onze vaste locaties in België, Nederland en Amerika bedragen € 35.- per combinatie en lestijd wordt verlengd naar 1 uur.

 

IHF-semi-priveles met 2 deelnemers op verplaatsing, de deelnamekosten bedragen € 45.- per persoon en de lestijd wordt verlengd tot 1 uur, er worden geen voorrijkosten berekend.

 

IHF-groepsles met maximum 4 deelnemers op verplaatsing, kan ook besproken worden aan speciale tarieven naargelang het aantal deelnemers en de voorwaarde van 10 lopende meter per paard in de arena blijft een vereiste samen met bruikbare besturingstechnieken van de ruiter.

De kosten bedragen € 35.- per combinatie, er worden geen voorrijkosten berekend.

 

Bij stal Equilibrium te Overberg (NL) worden ook regelmatig open lesdagen georganiseerd waarvoor je vrij kan inschrijven voor een priveles of een semi-priveles. Hier dien je dan wel te zorgen voor je eigen paard. De geplande dagen voor 2015 zijn te vinden onder Activiteiten 2015

 

 

 

Persoonlijke lesdagen op locatie kunnen gepland worden indien er min. 3 prive les sessies of een mengeling van min. 3 prive/semi/groep sessies geboekt worden, de prijzen zijn al vermeld.

 

 

 

 

IHF - Integrated Horsemanship Filosofie - ivzw BE 0 836 225 122 - IHF-integratedhorsemanship@hotmail.com